BEL ONS 085 747 0473

VEELGESTELDE VRAGEN

Blijf niet met vragen zitten, neem contact met ons op of bekijk de FAQ hieronder.

Wanneer je contact met ons opneemt proberen we je ongedierteprobleem zo goed mogelijk in kaart te brengen. Hierna kan direct een afspraak worden ingepland met onze bestrijders. Op dit geplande moment komt onze bestrijder bij je langs en analyseert je situatie. Indien gewenst kan hij direct voor je aan de slag. Vaak kan dit al binnen 24 uur.

Er bestaan per soort een aantal herkenningspunten, zie hiervoor de pagina Tips Wanneer je er niet uitkomt kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Uit ervaring kunnen we zeggen dat de meeste vrij verkrijgbare middelen niet sterk genoeg zijn en er veel kennis en ervaring nodig is om van het ongedierte af te komen. Het is dus raadzaam de bestrijding van ongedierte aan een professionele ongediertebestrijder over te laten.

Ja, krachtige (gif)middelen zijn niet particulier verkrijgbaar. Het is dus raadzaam de bestrijding van ongedierte aan een professionele ongediertebestrijder over te laten.

We kunnen in vrijwel alle gevallen binnen 24 uur ter plaatse zijn, soms kunnen we dezelfde dag al langskomen met onze spoedservice ongedierte bestrijden.

Jazeker! We staan de hele week voor je klaar.

In tegenstelling tot andere ongediertebestrijdingsbedrijven zorgt onze aanpak ervoor dat in vrijwel alle gevallen één bestrijding voldoende is.

Wij doen er natuurlijk alles aan om hiervoor te zorgen. Door het verwijderen van voedselbronnen en het plaatsen van wering is in 90% van de gevallen het ongedierteprobleem blijvend opgelost. Maar dit hangt voor een groot gedeelte ook van de situatie af.

Tijdens bestrijdingen van bedwantsen, zilvervisjes, kakkerlakken en vliegen moet je voor de veiligheid 2 uur uit huis (of uit de ruimte) blijven. Bij overige bestrijdingen is dit niet nodig.

Dit hangt geheel af van het soort ongedierte en de hoeveelheid. Neem telefonisch contact (085 747 0473) op om direct de prijs te horen over jouw situatie.

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om ongedierte te voorkomen zoals het goed opbergen van voedsel en het opruimen van gemorste vloeistoffen en etensresten. Onze bestrijder bespreekt dit met je tijdens zijn bezoek. Je kunt alle punten ook nalezen op de pagina Tips.

Je kunt ons bellen (085 747 0473), het bel-me-terug formulier invullen of een e-mail (info@ofsservices.nl) sturen. Daarnaast kun je ook onze chatfunctie gebruiken.

Onze grondige, uitgebreide aanpak zorgt ervoor dat in tegenstelling tot andere ongediertebestrijdingsbedrijven één bestrijding voldoende is. Hierdoor ben je goedkoper en sneller van je ongedierteprobleem af.

Ja! Onze bestrijders zijn allemaal in het bezit van het vakbekwaamheidsdiploma “beheersing plaagdieren en hout aantastende organismen”. Hiermee kunnen we garanderen dat je ongedierte op een professionele manier wordt bestreden.