BEL ONS 085 747 0473

Muizen bestrijden

Muizen Bestrijding €120 excl. btw

OFS Services is gespecialiseerd in snelle muizenbestrijding. Zo kunnen we in vrijwel alle gevallen binnen 24 uur ter plaatse zijn, soms kunnen we dezelfde dag al langskomen met onze spoedservice muizen bestrijden.

De bestrijder brengt alle plaatsen in kaart waar de muizen zich bevinden. Hierbij wordt gezocht naar voedselbronnen en nestplaatsen. Aan de hand hiervan worden looproutes en plaatsing van gif bepaald. We zorgen ervoor dat je huis ook in de toekomst muisvrij blijft door het verwijderen van voedselbronnen en het plaatsen van wering op plekken waar muizen naar binnen kunnen komen. 

In tegenstelling tot andere ongediertebestrijdingsbedrijven zorgt deze aanpak ervoor dat in vrijwel alle gevallen één bestrijding voldoende is. En een bestrijding kost je slechts € 120 excl. btw.

Wil je ook op deze manier snel en efficiënt van je muizen af? Volg dan het stappenplan en kom in vier stappen van ze af!

Knaaggeluiden, muizenkeutels en knaagschade, niets is zo vervelend als last hebben van muizen. Ze veroorzaken niet alleen zichtbare schade maar kunnen daarnaast ook voor gezondheidsrisico’s zorgen. Maar hoe weet je of het daadwerkelijk muizen zijn? Lees hieronder hoe je ze kunt herkennen.

Herkennen van een muizenplaag

Hoe herken ik muizen? Om vast te stellen of je last hebt van muizen kun je nagaan of je de volgende signalen herkent:

  • De nieuwsgierige aard en de constante zoektocht van muizen naar voedsel zorgt voor de knaaggeluiden die je vaak ’s morgens vroeg en ’s avonds laat hoort.
  • Muizen gaan op zoek naar het beste voedsel wat er op dat moment voorhanden is. Ze eten het liefst granen, zaden, insecten en noten. Om over het beste voedsel te beschikken knagen muizen vaak kleine gaatjes in voedselverpakkingen.
  • Muizenkeutels zijn langwerpig, donker van kleur en 3 tot 8 mm groot. De keutels liggen overal verspreid doordat muizen op verschillende plaatsen eten.
  • Een sterke penetrante geur wordt veroorzaakt door de urine van muizen. De geur is  een combinatie van ammoniak en muskus en wordt sterker wanneer je dichter in de buurt komt van de muizenplaag.
  • Muizen knagen voortdurend aan elektrische bekabeling, plastic en/of hout om ervoor te zorgen dat hun tanden kort en scherp blijven. Dit is nodig aangezien tanden belangrijk zijn voor de muis in de zoektocht naar voedsel. Knaagschade is niet alleen een vervelend aanzicht maar kan bovendien kortsluiting of brand veroorzaken.

Herken je deze signalen?

Dan is de kans groot dat je last hebt van een muizenplaag. Muizen kunnen verschillende ziekten verspreiden en planten zich razendsnel voort, waardoor ze in korte tijd een grote familie kunnen vormen. Daarnaast is vrij verkrijgbaar gif niet sterk genoeg om zelf van de muizen af te komen. Het is hierdoor van belang een professionele ongediertebestrijder in te schakelen.

Maak je huis weer muisvrij met OFS Services

Stap 1

Neem contact met ons op

Stap 2

Een bestrijder komt, als het jou uitkomt, snel bij je langs

Stap 3

De bestrijder onderzoekt het probleem en maakt een bestrijdingsplan

Stap 4

Onze bestrijder maakt je huis weer muisvrij!

Muizen

Leefwijze

De huismuis is vooral in de nacht actief. Leeft het liefst op rustige beschutte plaatsen maar heeft een groot aanpassingsvermogen. Muizen leven in groepsverband waar een duidelijke hiërarchie heerst. Ze hebben een slecht ontwikkeld zicht waardoor ze bij verplaatsing afhankelijk zijn van hun snorharen. Daarentegen heeft de huismuis een sterk ontwikkeld reukvermogen waarmee hij zijn weg kan vinden.

Eetgedrag

Een muis is een zeer gevarieerde eter maar geeft de voorkeur aan vetrijke producten en granen. Muizen eten gemiddeld 3,5 gram per dag en als er geen andere mogelijkheden zijn eten ze zelfs lijm, zeep en kaarsen.

Voortplanting

Muizen planten zich razendsnel voort, een muizennest bestaat meestal uit 4 tot 14 muizen. Wanneer er grote voedselvoorraden ter beschikking zijn kan een muis in korte tijd voor een groot aantal nakomelingen zorgen. Op deze manier kan een muis snel een grote familie vormen.

Voorkomen van een muizenplaag

  1. Zorg ervoor dat voedsel goed afgesloten opgeborgen is.
  2. Maak spleten en kieren dicht zodat er geen muizen doorheen kunnen.
  3. Ruim rommel en afval meteen op.
  4. Laat de afwas niet wachten.

Ervaringen

5/5

Miriam Joosten

In tegenstelling tot concurrenten pakt Elroy de bron aan: zorgdragen dat muizen niet het huis in kunnen komen! Heel deskundig geholpen met een duurzame oplossing: eindelijk zijn we van de muizen af.

4/5

Bradly de Groot

“Andere bedrijven zijn langs geweest maar hebben ons muizenprobleem niet kunnen oplossen, in tegenstelling tot OFS services. Echt meer dan tevreden, als we ze weer nodig hebben weten wij ze te vinden!”