BEL ONS 085 747 0473

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken Bestrijding

OFS Services is gespecialiseerd in snelle kakkerlakkenbestrijding. Zo kunnen we in vrijwel alle gevallen binnen 24 uur ter plaatse zijn, soms kunnen we dezelfde dag al langskomen met onze spoedservice kakkerlakken bestrijden. 

De bestrijder brengt alle plaatsen in kaart waar de kakkerlakken zich genesteld hebben. Aan de hand hiervan wordt de strategische plaatsing van het gif bepaald. Het gebruik van deze middelen zorgt ervoor dat álle kakkerlakken gedood worden. In tegenstelling tot andere ongediertebestrijdingsbedrijven zorgt deze grondige aanpak ervoor dat in vrijwel alle gevallen één bestrijding voldoende is. Hierdoor ben je goedkoper en sneller van je kakkerlakprobleem af. 

Wil je ook op deze manier snel en efficiënt van je kakkerlakken af? Volg dan het stappenplan en kom in vier stappen van ze af!

Aangevreten verpakkingen, een onaangename geur in de badkamer, keuken, afvoer of kelder, niets is zo vervelend als last hebben van kakkerlakken. Ze veroorzaken niet alleen zichtbare schade maar zorgen daarnaast voor hoge gezondheidsrisico’s. Maar hoe weet je of je daadwerkelijk te maken hebt met een kakkerlakkenplaag? Lees hieronder hoe je ze kunt herkennen.

Herkennen van een kakkerlakkenplaag

’s Nachts komen kakkerlakken tot leven en verschijnen ze uit hun schuilplaatsen. Je komt ze dan ook zelden overdag tegen. Om vast te stellen of je last hebt van kakkerlakken kun je nagaan of je de volgende signalen herkent:

  • Kakkerlakken hebben een sterke mond waarmee ze gemakkelijk door materialen bijten. Hiermee veroorzaken ze vooral schade aan voedselverpakkingen, karton en plastic.
  • Een kakkerlak laat een onaangename geur achter, welke verergerd naarmate de plaag groter wordt.
  • De uitwerpselen van kakkerlakken zijn gemiddeld één millimeter groot en lijken op gemalen koffie. Je vindt ze voornamelijk in de buurt van hun schuilplaats of dichtbij voedselbronnen.
  • Kakkerlakken vervellen meerdere keren tijdens hun leven en laten hierbij vervellingshuidjes achter. De eitjes die ze leggen verpakken ze in ei-pakketjes, waar er zich zo’n 30 in bevinden. Zowel de huidjes als de ei-pakketjes zijn tekenen van een nabij gevestigde kakkerlakkenplaag.

Herken je deze signalen?

Dan heb je zeer waarschijnlijk te maken met een kakkerlakkenplaag. Kakkerlakken kunnen verschillende ziekten bij zich dragen en planten zich snel voort waardoor ze zich in no-time kunnen verspreiden door je huis. Snel ingrijpen is daarom van essentieel belang. Zelf bestrijden is lastig aangezien alleen een grondige aanpak ervoor zorgt dat álle kakkerlakken én de eitjes gedood worden. Wanneer één enkele kakkerlak overleeft heb je snel te maken met een nieuwe plaag. Het inschakelen van een professionele ongediertebestrijder is daarom noodzakelijk.

Snel van kakkerlakken af met OFS Services

Stap 1

Neem contact met ons op

Stap 2

Een bestrijder komt, als het jou uitkomt, snel bij je langs

Stap 3

De bestrijder onderzoekt het probleem en maakt een bestrijdingsplan

Stap 4

Onze bestrijder zorgt ervoor dat je van de kakkerlakken afkomt!

Kakkerlakken

Leefwijze

Kakkerlakken zijn voornamelijk ’s nachts actief en vooral om en nabij afval te vinden. Tochtige koude plekken zijn allesbehalve favoriet. Warme vochtige donkere plekken krijgen de voorkeur, je vindt ze voornamelijk in de keuken, badkamer en het toilet. Kakkerlakken verstoppen zich in kieren, spleten en gaten en komen alleen tevoorschijn als ze rustig kunnen eten of paren.

Eetgedrag

Een kakkerlak is een alleseter, het verschilt per soort waar ze de voorkeur aan geven. Doordat ze ook rottend afval eten spelen ze een belangrijke rol in ons ecosysteem.

Voortplanting

Warmte en voedselaanbod zijn noodzakelijk voor de voortplanting. Wanneer dit voldoende aanwezig is planten kakkerlakken zich razendsnel voort waardoor je al snel last hebt van een plaag. Vrouwelijke kakkerlakken leggen hun eitjes in ei-pakketjes, gemiddeld zitten er dertig kakkerlakken in één ei-pakket maar dit aantal verschilt per soort.

Ervaringen

5/5

Henk Schouten

Professionele service, Kevin heeft duidelijk veel ervaring, komt afspraken na en is prettig in de omgang. Absolute aanrader.”

4/5

Son Martens

“In één woord: TOP! Bij problemen met ongedierte is de hulp van deze vakmensen een aanrader. Bedankt OFS Services!”