BEL ONS 085 747 0473

BESTRIJDING

OFS Services heeft voor iedere soort ongedierte alle verschillende bestrijdingsmethoden in huis. Hiermee kunnen we ten alle tijden in jouw situatie de beste bestrijdingsmethode toepassen.

Snelle service

Ongedierte is niet alleen onsmakelijk maar kan ook erg gevaarlijk zijn. We begrijpen je situatie en snappen dat je zo snel mogelijk van de overlast af wil. OFS Services is gespecialiseerd in snelle ongediertebestrijding waardoor we je snel van je probleem af kunnen helpen. Omdat er altijd wel een bestrijder bij je in de buurt is kunnen we in vrijwel alle gevallen binnen 24 uur bij je langskomen, soms kan dit dezelfde dag al. 

Vakkundigheid

Onze bestrijders zijn allemaal in het bezit van het vakbekwaamheidsdiploma “beheersing plaagdieren en hout aantastende organismen”. Hiermee kunnen we garanderen dat je ongedierte op een professionele manier wordt bestreden.

Ervaring

Elke ongediertesituatie is anders en vraagt om een specifiek passende oplossing. De situaties kunnen soms erg complex worden. Bij OFS Services hebben we 30 jaar aan ervaring waarmee we een oplossing weten te vinden voor elke situatie, hoe complex deze ook is.

Grondige, uitgebreide inspectie

Onze bestrijder begint met het lokaliseren van het ongedierte. Hierbij wordt gezocht naar voedselbronnen en nestplaatsen. Door deze inspectie is het mogelijk je ongedierteprobleem bij de oorzaak aan te pakken. We inspecteren met extra aandacht voor naden, kieren en rondom plinten en kozijnen.

Ongedierte bij de kern aanpakken

Wanneer de locatie in kaart is gebracht en het duidelijk is met welke soort we te maken hebben wordt het ongedierte bestreden met professionele (gif)middelen. Door te kijken naar looproutes en nestplaatsen kunnen de middelen strategisch worden geplaatst zodat ál het ongedierte inclusief eitjes/koningin/overwinterende dieren gedood worden.

Altijd de beste methode

Iedere ongediertesituatie vraagt om een specifieke aanpak. Bij OFS Services maken we als een van de weinige ongediertebestrijdingsbedrijven gebruik van meerdere bestrijdingsmethoden voor elke soort ongedierte. Hierdoor kunnen we per situatie bepalen welke methode het meest effectief is en je snel van je probleem afhelpt. 

Óók ongediertevrij in de toekomst

Wij bestrijden met oog voor de toekomst. We zorgen ervoor dat je huis ook in de toekomst ongediertevrij blijft door het verwijderen van voedselbronnen en het plaatsen van wering. Met deze aanpak is in 90% van de gevallen het probleem blijvend opgelost. Daarnaast bespreekt onze bestrijder de dingen die je zelf nog kunt doen ter voorkoming van ongedierte in de toekomst.

In één bezoek van je ongedierte af

In tegenstelling tot andere ongediertebestrijdingsbedrijven zorgt onze aanpak ervoor dat in vrijwel alle gevallen één bestrijding voldoende is. Hierdoor ben je goedkoper en sneller van je ongedierteprobleem af.

Duurzaam bestrijden

Bij OFS Services geven we om dierenwelzijn en milieu. We beperken het gebruik van gif en zorgen ervoor dat het ongedierte zo min mogelijk lijdt zodat ook de volgende generaties kunnen blijven genieten van onze aarde.