BEL ONS 085 747 0473

Bedwantsen bestrijden

Bedwants Bestrijding

OFS Services is gespecialiseerd in snelle bedwantsenbestrijding. Zo kunnen we in vrijwel alle gevallen binnen 24 uur ter plaatse zijn, soms kunnen we dezelfde dag al langskomen met onze spoedservice bedwantsen bestrijden. 

De bestrijder brengt alle kamers in kaart waar de bedwantsen zich bevinden. Na de inspectie wordt alles waarop bedwantsen of hun eitjes zich kunnen bevinden gestoomd op 175 graden of ingevroren bij een temperatuur van -20 graden. Deze temperaturen zorgen ervoor dat álle bedwantsen inclusief de eitjes gedood worden. Met deze bestrijdingsmethode kunnen we ook motten of tapijtkevers bestrijden. 

Daarnaast worden mogelijk besmette voorwerpen vóór het aanbrengen van gif uit elkaar gehaald, ieder kiertje, iedere plint en elke wandcontactdoos. In tegenstelling tot andere ongediertebestrijdingsbedrijven zorgt deze zeer grondige aanpak ervoor dat in vrijwel alle gevallen één bestrijding voldoende is. Hierdoor ben je goedkoper en sneller van je bedwantsprobleem af.

Wil je ook op deze manier snel en efficiënt van je bedwantsen af? Volg dan het stappenplan en kom in vier stappen van ze af!

Heb je na het slapen last van rode bultjes op je huid die vlak bij elkaar zitten? Of zijn er kleine donkerbruine of rode puntjes op je matras en/of beddengoed te zien? Dan kan het zomaar zijn dat je last hebt van bedwantsen. Lees hieronder hoe je ze kunt herkennen en wat de bijbehorende klachten zijn.

Herkenning en klachten

Wat zijn bedwantsen?
Bedwantsen leven van bloed van mensen en dieren en zijn 4 tot 5 millimeter groot. Door het platte lijf passen ze door de kleinste kieren en spleten. Ze leven vooral in huis rondom je bed en gebruiken je bloed onder andere om zich voort te planten. Bedwantsen komen op mensen af door de CO2 die in uitgeademde lucht zit, bepaalde geurstoffen en lichaamswarmte. Ze zijn vooral ’s nachts actief maar kunnen ook tevoorschijn komen als je overdag een dutje doet.

Klachten bij bedwantsen
Wanneer je last hebt van bedwantsen merk je dit vaak aan de kleine bijtwondjes die ze achterlaten op je huid. Deze jeukende wondjes laten geen litteken achter en gaan na een paar weken vanzelf weg. De wondjes worden in de meeste gevallen rood en zitten vlak bij elkaar of in een rij op je huid.

Herken je deze signalen?

Dan heb je zeer waarschijnlijk last van bedwantsen. Een bedwants kan zich snel verspreiden door je huis, dit gebeurt al wanneer je spullen van besmette kamers verplaatst. Daarnaast zijn ze lastig te bestrijden aangezien alleen een grondige aanpak ervoor zorgt dat álle bedwantsen inclusief de eitjes gedood worden. Bovendien trekken ze zich terug in kieren, naden, achter wandcontactdozen en plinten waardoor het inschakelen van een professionele ongediertebestrijder noodzakelijk is.

Snel van bedwantsen af met OFS Services

Stap 1

Neem contact met ons op

Stap 2

Een bestrijder komt, als het jou uitkomt, snel bij je langs

Stap 3

De bestrijder onderzoekt het probleem en maakt een bestrijdingsplan

Stap 4

Onze bestrijder zorgt ervoor dat je van de bedwantsen afkomt!

Bedwantsen

Leefwijze

Bedwantsen leven onder andere van mensenbloed. Ze bevinden zich vooral rondom je bed en houden niet van licht. Ze zijn dan ook met name ’s nachts actief maar komen ook wel eens tevoorschijn als je overdag een dutje doet. Bepaalde geurstoffen, lichaamswarmte en uitgeademde lucht trekken bedwantsen aan. Ze leven gemiddeld zes tot twaalf maanden.

Eetgedrag

Een bedwants leeft voornamelijk van menselijk en dierlijk bloed. Tijdens een beet ontneemt een bedwants tot wel twaalf minuten bloed, waarmee ze enkele weken voorruit kunnen. Bedwantsen zijn in staat een paar maanden tot een jaar zonder voedsel te overleven.

Voortplanting

Een vrouwelijke bedwants legt iedere dag gemiddeld tien eitjes. In haar leven kan ze maximaal 300 tot 500 eitjes leggen. Bedwantsen worden meestal in 8 weken geslachtsrijp en zijn in 45 dagen ontwikkeld tot volwassen beestjes.

Bestrijding

Bedwantsen liften gemakkelijk mee op spullen of mensen waardoor ze zich snel verspreiden. Wanneer je van een besmette kamer naar een andere kamer gaat neem je al snel enkele bedwantsen met je mee. Het is daarom aan te raden bedwantsen direct door een professionele ongediertebestrijder te laten bestrijden.

Ervaringen

5/5

John Koster

Ontzettend blij dat ik bij dit bedrijf terecht ben gekomen, Elroy geeft kundig en eerlijk advies en praat je absoluut niet iets aan wat niet nodig is. Absolute aanrader bij bedwantsen of ander ongedierte.

4/5

Abida Yilmaz

“Gelukkig kwam ik bij OFS Services terecht, ze zijn zo vakkundig en grondig te werk gegaan! De communicatie was top, er werd snel gehandeld en problemen werden doelgericht opgelost. Ik raad OFS Services zeker aan!”