BEL ONS 085 747 0473
Een ongediertebestrijder die een raam aan het bestrijden is met een vloeistof.

BLOGS

Welkom op onze blogpagina! Bij OFS Ongediertebestrijding geloven we in het delen van waardevolle kennis, inzichten en praktische tips om u te helpen de controle over uw omgeving terug te krijgen. In onze blog vindt u een breed scala aan onderwerpen – van het laatste nieuws in de ongediertebestrijdingsindustrie en preventietips, tot diepgaande artikelen over de verschillende soorten ongedierte en hoe u ze kunt aanpakken.

Wat te doen tegen vliegen?

Een aantal vliegen op een witte ondergrond.
Gelukkig hebben wij vele tips over het herkennen van vliegen, hoe je ze kan voorkomen en wanneer je hulp moet inschakelen.

Wat te doen tegen zilvervisjes?

Een zilvervisje, deze kruipt naar links, waardoor zijn kop aan de linkerkant zit.
Gelukkig hebben wij vele tips over het herkennen van zilvervisjes, hoe je ze kan voorkomen en wanneer je hulp moet inschakelen.

Wat te doen tegen kakkerlakken?

Een kakkerlak die aan het kruipen is op een lichte grond. De kakkerlak is bruin van kleur.
Kakkerlakken zijn kleine, gewone kevers die in huizen en andere gebouwen over de hele wereld voorkomen. Kakkerlakken kunnen schadelijk zijn en een gevaar voor de gezondheid vormen, dus het is belangrijk om ze uit uw huis te houden.

Wat te doen tegen bedwantsen?

Een bedwants op een huid van een persoon. De bedwants is roodbruin van kleur en loopt de linkerkant op.
Gelukkig hebben wij vele tips over het herkennen van bedwantsen, hoe je ze kan voorkomen en wanneer je hulp moet inschakelen.