BEL ONS 085 747 0473

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes Bestrijding

OFS Services is gespecialiseerd in snelle zilvervisjesbestrijding. Zo kunnen we in vrijwel alle gevallen binnen 24 uur ter plaatse zijn, soms kunnen we dezelfde dag al langskomen met onze spoedservice zilvervisjes bestrijden. 

De bestrijder brengt alle plaatsen in kaart waar de zilvervisjes zich bevinden. Aan de hand hiervan wordt alles behandeld met professionele gifstoffen. Hierbij worden heel nauwkeurig álle naden en kieren, rondom de plinten en kozijnen meegenomen. Het gebruik van professioneel gif zorgt ervoor dat álle zilvervisjes gedood worden. 

In tegenstelling tot andere ongediertebestrijdingsbedrijven zorgt onze grondige aanpak ervoor dat in vrijwel alle gevallen één bestrijding voldoende is. Hierdoor ben je goedkoper en sneller van je zilvervisjesprobleem af. 

Wil je ook op deze manier snel en efficiënt van je zilvervisjes af? Volg dan het stappenplan en kom in vier stappen van ze af!

Last van zilvervisjes? Erg vervelend! Ze zien er niet alleen heel onsmakelijk uit ze kunnen ook schade aanrichten aan papier, behang en kleding. Maar hoe weet je of je daadwerkelijk te maken hebt met een zilvervisjesplaag? Lees hieronder wat het zijn.

Wat zijn zilvervisjes?

Zilvervisjes zijn gemiddeld twee centimeter lang en hebben een plat lichaam met twee lange voelsprieten. Door hun platte lichaam kunnen ze zich in de kleinste kieren en spleten verstoppen. Zilvervisjes leven het liefst in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid zoals badkamers en afvoerleidingen maar je vindt ze ook in kasten en vloerbedekkingen. Ze gaan ’s nachts op zoek naar voedsel waardoor je ze overdag vaak alleen snel ziet wegschieten.

Snel van zilvervisjes af met OFS Services

Stap 1

Neem contact met ons op

Stap 2

Een bestrijder komt, als het jou uitkomt, snel bij je langs

Stap 3

De bestrijder onderzoekt het probleem en maakt een bestrijdingsplan

Stap 4

Onze bestrijder zorgt ervoor dat je van de zilvervisjes afkomt!

Zilvervisjes

Leefwijze

Zilvervisjes gaan als het donker is op zoek naar voedsel waardoor je ze overdag vaak alleen snel ziet wegschieten. Ze geven de voorkeur aan redelijk warme vochtige omgevingen. Je vindt ze dan ook vooral in badkamers en keukens.

Eetgedrag

Een zilvervisje eet met name zetmeel houdende en eiwitrijke producten. Wanneer je last hebt van zilvervisjes zie je vaak gaten in behang, boeken en/of foto’s. Dit komt doordat ze graag papier, lijm, foto’s en behang eten. Zilvervisjes houden daarnaast ook van kleding, het kan dus zijn dat ze gaatjes in je kleding hebben gemaakt.

Voortplanting

Vrouwelijke zilvervisjes kunnen na 3 tot 24 maanden eitjes leggen, ze leggen er rond de honderd in hun leven. Als de eitjes uitkomen hebben de zilvervisjes een witte kleur. Na een tijdje krijgen ze dezelfde kleur als hun ouders.

Ervaringen

5/5

Victoria Horsten

“Door Danny zeer vakkundig en vriendelijk geholpen, van het eerste contact t/m de bestrijding. Hij ging zeer grondig te werk, met veel respect voor de omgeving en spullen die hij aantrof.”

4/5

Lizette Kramer

“Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen, van het eerste contact t/m de bestrijding. Ze gingen zeer grondig te werk, met veel respect voor de omgeving en spullen die ze aantroffen.”