ERVARINGEN

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Ontdek het hier!

Beaux

“Keurig en situatiegericht tewoord gestaan door Elroy toen ik met mijn handen in het haar zat om een meerdere malen terugkerend ongedierteprobleem in mijn huis. Er werd snel gereageerd en de antwoorden waren weldoordacht en passend bij mijn situatie. Elroy heeft met zijn deskundigheid voor een hoop duidelijkheid gezorgd. Top! Nogmaals bedankt daarvoor!”

Alexander

“Na klacht over 2 megaratten in de binnentuin snel en adequaat geholpen. Twee korte bezoekjes en het probleem is opgelost. Prima service van OFS Services”

Cécile

“Al jaren heb ik last van ratten en of muizen die ergens onder of in de omgeving van mijn huis sterven en die geur is ondragelijk met als gevolg dat ik ook Jaarlijks een vliegenplaag in mijn huis heb. Door minder goede ervaringen heb ik een bezoekje van een bestrijder uitgesteld maar toch besloten het nog een kans te geven. Door de komst van Danny schroom ik niet meer om te bellen. Hij heeft heel grondig maar ook heel vriendelijk een plan van aanpak met me besproken. En ik weet nu bij wie ik terecht kan! Zeer professionele manier van aanpak en daarnaast dacht hij ook mee over een ander probleem. Kortom iemand die echt bereidt is je van het probleem af te helpen..”

Patrick

“Top ervaring We konden snel een afspraak inplannen , Goede service Netjes en een goed uitgelegd , hoe ze het doen. Bedankt 👍🏼”

Burak Durmus

“Top service! Vandaag voor de derde keer weer kosteloos langsgeweest om extra vallen te plaatsen. Vorige keer een gat dicht gemaakt. Ze denken graag mee met de klant en zijn oplossingsgericht. Ze proberen zeker geen onnodige producten aan te smeren. We zijn er nog niet.. maar ik heb er alle vertrouwen in dat wij met hulp van jullie verlost raken van dit muizenprobleem. ”

Van der Ploeg

“Super goed geholpen en echt kennis van zaken. Hier kun je wat mee en de kostenraming zeer plausibel en goed uitgelegd. Na diverse keren opgelicht te zijn geweest is deze kundige club echt een verademing. Aanrader!!”

Stephan Bouwman

“Wederom extreem goed en snel geholpen. Altijd vriendelijk, als een van de weinige in deze sector ook daadwerkelijk eerlijk over wat er moet gebeuren en ook nog eens vakkundig. Een jaar geleden had ik op een plek in huis last van mieren. Andere bedrijven probeerde mij te vertellen dat ik van allerlei andere soorten ongedierte last had en kwamen met hele dure oplossingen. Kevin kwam langs en was eerlijk over wat er nodig was. Nu een jaar later is op een andere plek in huis hetzelfde probleem weer snel en effectief verholpen. Altijd vriendelijk, altijd snel, altijd eerlijk. Toppers!”

Jules

“Netjes, goed en snel! Zeer tevreden met de werkzaamheden en service van Joël!”

Hidde

“Uitstekende snelle en accurate service van Mike. No nonsense en resultaatgericht. ”

Marianne

“Danny heeft ons appartement vakkundig geïnspecteerd en professioneel dichtgemaakt. Ook heeft daarnaast zeer duidelijke uitleg en tips gegeven. Danny werkt snel en vakkundig maar is bovenal een betrouwbaar en prettig persoon om in huis te hebben. Ik zal OFS Services aanbevelen bij anderen en een eventuele volgende keer (indien nodig) opnieuw benaderen voor professionele preventie om overlast van muizen te voorkomen!”

Zelf ook je ervaring delen? Vertel het hier!

Clear