ERVARINGEN

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Ontdek het hier!

Burak Durmus

“Top service! Vandaag voor de derde keer weer kosteloos langsgeweest om extra vallen te plaatsen. Vorige keer een gat dicht gemaakt. Ze denken graag mee met de klant en zijn oplossingsgericht. Ze proberen zeker geen onnodige producten aan te smeren. We zijn er nog niet.. maar ik heb er alle vertrouwen in dat wij met hulp van jullie verlost raken van dit muizenprobleem. ”

Van der Ploeg

“Super goed geholpen en echt kennis van zaken. Hier kun je wat mee en de kostenraming zeer plausibel en goed uitgelegd. Na diverse keren opgelicht te zijn geweest is deze kundige club echt een verademing. Aanrader!!”

Stephan Bouwman

“Wederom extreem goed en snel geholpen. Altijd vriendelijk, als een van de weinige in deze sector ook daadwerkelijk eerlijk over wat er moet gebeuren en ook nog eens vakkundig. Een jaar geleden had ik op een plek in huis last van mieren. Andere bedrijven probeerde mij te vertellen dat ik van allerlei andere soorten ongedierte last had en kwamen met hele dure oplossingen. Kevin kwam langs en was eerlijk over wat er nodig was. Nu een jaar later is op een andere plek in huis hetzelfde probleem weer snel en effectief verholpen. Altijd vriendelijk, altijd snel, altijd eerlijk. Toppers!”

Jules

“Netjes, goed en snel! Zeer tevreden met de werkzaamheden en service van Joël!”

Hidde

“Uitstekende snelle en accurate service van Mike. No nonsense en resultaatgericht. ”

Marianne

“Danny heeft ons appartement vakkundig geïnspecteerd en professioneel dichtgemaakt. Ook heeft daarnaast zeer duidelijke uitleg en tips gegeven. Danny werkt snel en vakkundig maar is bovenal een betrouwbaar en prettig persoon om in huis te hebben. Ik zal OFS Services aanbevelen bij anderen en een eventuele volgende keer (indien nodig) opnieuw benaderen voor professionele preventie om overlast van muizen te voorkomen!”

Maurice

“Danny is grondig en vakkundig te werk gegaan bij onze kwestie met rioolvliegjes. Na het doornemen van de melding en een grondige onderzoek in de woning en kruipruimte, waar wij zelf dachten dat het probleem lag, heeft Danny ons geadviseerd en de nodige maatregelen genomen. Uit voorzorg heeft hij ook nog een tijdelijke oplossing geboden voor een gescheurde rioolbuis! Een vertegenwoordiger die ongevraagd een extra meter aan service levert! Wij hebben Danny als een professionele en beleefde vertegenwoordiger van OFS Facility Services ervaren.”

Floor

“Top bedrijf!! Twee nachten niet geslapen van het geluid van rennende en knagende muizen. Op een zaterdagochtend gebeld naar OFS services en ik kreeg gelijk gehoor. Danny kwam diezelfde middag nog langs! Zeer vriendelijk en eerlijke service! ”

Amarantha

“Fantastisch! In een keer van mijn bedwantsen af, na in zee te zijn gegaan met een ander, slecht bedrijf. Kevin is ontzettend grondig en professioneel te werk gegaan, een echte expert en perfectionist. Dank, Kevin! ”

Anouk van den Brink - Den Haag

“Zeer aanbevolen! Ze gingen grondig te werk bij onze muizenplaag, maar dat is volgens mij ook de enige goede aanpak. Na het plaatsen van gif en een inspectie bij het eerste bezoek, zijn een week later alle muizengangen gedicht. Een eerlijke aanpak dus. Niet gericht op telkens terug komen maar op een oplossing voor lange termijn. Daarnaast ook nog hele prettige en beleefde mannen. Super bedankt!”

Zelf ook je ervaring delen? Vertel het hier!

Clear