ERVARINGEN

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Ontdek het hier!

Esther van Schie

“Danny kwam bij ons de muizen bestrijden en heeft dat ontzettend goed gedaan. Hij beantwoordde al mijn vragen en ging meteen aan de slag met het dichten van gaten. Nadat hij ons nog wat tips heeft gegeven waarmee wij zelf aan de slag konden, was ons huis twee dagen na zijn komst weer helemaal muisvrij! Mocht er ooit nog zoiets zich voordoen, weet ik zeker bij dit bedrijf weer aan te kloppen.”

James

“I had a great experience with Mike! An appointment was organised within two days and Mike was very friendly and helpful. He explained all of the options and the benefits and drawbacks of each. I felt confident that he would be able to fix the problems. He came back to the apartment two days later and worked quickly and effectively. We have had no problems in the apartment since! I would definitely recommend Mike to deal with any of your pest problems.”

Charles

“Superservice! Snel reactie op mailtje, duidelijke info, bevestiging per mail, prettige medewerkers zowel aan telefoon als ter plekke. Bedrijf en Danny, meer dan 5 sterren.”

Raymond

“Gisteren gebeld en vandaag stond er al iemand van OFS ons wespenprobleem op te lossen. Netjes gewerkt, prima uitleg gekregen. Als het resultaat nét zo goed is als de service en het snelle handelen van OFS, zijn wij voor (én zonder) een prikkie van ons probleem af! ”

Peter Krijgsman

“Damien neemt zijn vak serieus! Zowel communicatief als in de uitvoering zeer professioneel. Hij heeft ons uitstekend geholpen, en niet allen dat, maar ook het vertrouwen dat het daadwerkelijk in orde is. Zeer blij met de ervaring van OSF, vanaf her begin tot het einde! ”

An Bastiaans

“Snel een afspraak gekregen. Danny van Steen heeft de wespen zeer professioneel bestreden. Geeft veel uitleg. Je krijgt zelfs garantie op de behandeling!! Prettige professional. Ik kan dit bedrijf zeer aanraden. ”

Kelly

“Wat een fantastische hulp en deskundig advies! In zat onwijs in de stress omdat ik dacht bedbugs te hebben. Ik kon nog laat in de avond foto’s en video’s sturen. Het bleek te gaan om een ander insect die niet schadelijk is. Ik kan niks beters aanrader dan Ofs Services! Onwijs bedankt!! ”

L.

“Deskundig advies gevraagd en gekregen. Heldere uitleg, geduldig, en vriendelijk. Bedankt, Elroy!”

Storsbergen

“Ik heb Ofs services ingeschakeld nadat ik een muis in huis had! Ik ben geholpen door Danny, heel vriendelijk en netjes! Heel blij met deze service ik raad het iedereen aan! Kan niet anders zeggen top top top!!”

Properbee Vastgoedbeheerder

“Binnen de portefeuille die wij beheren is OFS Services, Mike de Bruijn, onze vaste partner bij het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Er wordt snel geschakeld, huurders worden betrokken in het proces, gerustgesteld en krijgen diverse tips om toekomstige problemen te voorkomen. Wij als opdrachtgever krijgen altijd snel een heldere terugkoppeling. Mocht er op korte termijn nog eens iets voorkomen op het betreffende adres, doet men niet moeilijk en gaan snel langs bij de huurder.”

Zelf ook je ervaring delen? Vertel het hier!

Clear