ERVARINGEN

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Ontdek het hier!

Kuijpers

“Balkon was heeeeel smerig door duivenoverlast. Prima schoongemaakt en net geplaatst. Geweldig adres. Vakkundig en sympathiek. Een aanrader!!!!!”

Vera

“Vanwege muizen in mijn appartement heb ik OFS ingeschakeld en ben ik goed geholpen door Mike en Kevin. Het is een ouder appartement met veel toegangswegen, zo is inmiddels gebleken, en de muizen zijn hardnekkig, maar deze vakmannen geven zich niet gewonnen. Mike is erg behulpzaam, vriendelijk en kundig en het is een geruststellend idee dat ik OFS meteen weer kan bellen als het probleem onverhoopt terugkomt in de toekomst. Heel goede service, zeker ook als er meerdere bezoeken nodig zijn. Ik raad dit bedrijf absoluut aan. ”

Beaux

“Keurig en situatiegericht tewoord gestaan door Elroy toen ik met mijn handen in het haar zat om een meerdere malen terugkerend ongedierteprobleem in mijn huis. Er werd snel gereageerd en de antwoorden waren weldoordacht en passend bij mijn situatie. Elroy heeft met zijn deskundigheid voor een hoop duidelijkheid gezorgd. Top! Nogmaals bedankt daarvoor!”

Alexander

“Na klacht over 2 megaratten in de binnentuin snel en adequaat geholpen. Twee korte bezoekjes en het probleem is opgelost. Prima service van OFS Services”

Cécile

“Al jaren heb ik last van ratten en of muizen die ergens onder of in de omgeving van mijn huis sterven en die geur is ondragelijk met als gevolg dat ik ook Jaarlijks een vliegenplaag in mijn huis heb. Door minder goede ervaringen heb ik een bezoekje van een bestrijder uitgesteld maar toch besloten het nog een kans te geven. Door de komst van Danny schroom ik niet meer om te bellen. Hij heeft heel grondig maar ook heel vriendelijk een plan van aanpak met me besproken. En ik weet nu bij wie ik terecht kan! Zeer professionele manier van aanpak en daarnaast dacht hij ook mee over een ander probleem. Kortom iemand die echt bereidt is je van het probleem af te helpen..”

Patrick

“Top ervaring We konden snel een afspraak inplannen , Goede service Netjes en een goed uitgelegd , hoe ze het doen. Bedankt 👍🏼”

Burak Durmus

“Top service! Vandaag voor de derde keer weer kosteloos langsgeweest om extra vallen te plaatsen. Vorige keer een gat dicht gemaakt. Ze denken graag mee met de klant en zijn oplossingsgericht. Ze proberen zeker geen onnodige producten aan te smeren. We zijn er nog niet.. maar ik heb er alle vertrouwen in dat wij met hulp van jullie verlost raken van dit muizenprobleem. ”

Van der Ploeg

“Super goed geholpen en echt kennis van zaken. Hier kun je wat mee en de kostenraming zeer plausibel en goed uitgelegd. Na diverse keren opgelicht te zijn geweest is deze kundige club echt een verademing. Aanrader!!”

Stephan Bouwman

“Wederom extreem goed en snel geholpen. Altijd vriendelijk, als een van de weinige in deze sector ook daadwerkelijk eerlijk over wat er moet gebeuren en ook nog eens vakkundig. Een jaar geleden had ik op een plek in huis last van mieren. Andere bedrijven probeerde mij te vertellen dat ik van allerlei andere soorten ongedierte last had en kwamen met hele dure oplossingen. Kevin kwam langs en was eerlijk over wat er nodig was. Nu een jaar later is op een andere plek in huis hetzelfde probleem weer snel en effectief verholpen. Altijd vriendelijk, altijd snel, altijd eerlijk. Toppers!”

Jules

“Netjes, goed en snel! Zeer tevreden met de werkzaamheden en service van Joël!”

Zelf ook je ervaring delen? Vertel het hier!

Clear