ERVARINGEN

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Ontdek het hier!

Leonie van der Hoeven

“Na invullen contactformulier snel gebeld door medewerker en afspraak gemaakt. Gelukkig was daar Kevin die eerst ons verhaal aanhoorde en toen mijn zijn zaklamp elk hoekje van ons huis heeft bekeken waar ons muizenprobleem vandaan zou kunnen komen. Hij heeft duidelijk uitgelegd hoe muizen leven en te werk gaan en heeft toen een eerste aanval ingezet tegen deze kleine vervelende rakkers. Op zijn advies is hij daarna terug gekomen om de boel goed aan te pakken. Ook hier gaf hij duidelijke uitleg over het hoe en waarom. Communicatie was prettig en Kevin een zeer nette en beleefde medewerker. Wij hopen dat we af zijn van ons ongewenste vrienden en raden OFS service zeker aan.”

Nathalie van Herk

“Het was de tweede keer al dat OFS mij van mijn muizenprobleem heeft afgeholpen! Superservice! Ze komen snel bij jou thuis, wel zo fijn in dit soort vervelende situaties. En specialist Mike is aardig, behulpzaam en begripvol! Het allerbelangrijkste: problemen worden opgelost!”

Frank Froom

“Supergasten! Denken mee en kijken verder dan hun neus lang is. Geven hier echt een goed advies over. Uitermate netjes in omgang en beleefd, en ja, je kan nog met ze lachen ook! Vakwerk afgeleverd hier, kruipruimte leeg gehaald en alles behandeld. Mike en Kevin, dank jullie wel! 👍”

Stefan Bravenboer

“Super goede ervaring met OFS, gebeld voor een probleem met houtworm......de adviseur Mike kwam langs en denkt mee en denkt verder dan het probleem.....ze denken in oplossingen. Tevens werd er aangeraden om gelijk te behandelen tegen zwam.....kost niet veel meer...maar is wel een preventieve behandeling in mijn situatie. De behandeling neemt een kleine twee uur in beslag, daarna kan je nog twee uur je woning niet betreden ivm de behandeling. Zowel Mike als Kevin (namen mocht ik vermelden, na ik toestemming had gevraagd) komen zeer professioneel over! Zelfs was er onverwachts even nog een dweil door het huis gehaald..top! Zeker een aanbeveling dit bedrijf! ”

J. Paalvast

“10/2/2021 is Mike van OFS bij ons thuis geweest om voor ons een muizenprobleem op te lossen. Mike heeft ons zeer fijn geholpen met het dichtzetten van diverse gaten waaronder ook de bovenzijde van de meterkast. Dat heeft hij erg vakkundige geregeld! Ook heeft hij ons voorzien van diverse eerlijke adviezen over wat wel en niet mogelijk is. Je kan de ervaring dan goed merken en dat is wel zo prettig als je met ongedierte zit waar je zo snel mogelijk van af wil. De prijzen waar dit vakwerk voor geleverd wordt zijn want ons betreft dan ook zeer schappelijk en wij zijn dan ook dik tevreden met OFS. Echt een aanrader dus. Bedankt Mike!”

R. van Zuijlen

“26/1/2021 is OFS bij ons geweest aardige vent en neemt echt de tijd. Heeft ons super geadviseerd en het hele huis geïnspecteerd. Alle mogelijke doorgangen dicht gemaakt binnen maar ook buiten. lokdozen geplaatst. En dat alles voor een goud eerlijk bedrag!!En het mooiste is nog dat na het bezoek we nergens meer last van hebben. Super bedankt voor de service OFS”

Jeanne Schim-Franken

“Wij zijn zeer blij met Mike van OFS Services die snel ter plekke was en meerdere keren is langsgekomen om ons van ons muizenprobleem af te helpen. We hebben een echte vakman aan het werk gezien die extra advies en service gaf waar we heel veel aan hebben. We danken hem hartelijk en kunnen hem aan iedereen aanbevelen.”

Isabel B

“Ik heb een topervaring met OFS Services. Mike heeft mij ontzettend goed geholpen bij rattenbestrijding: heb nu al een half jaar nergens meer last van. Erg rustige, heldere en voornamelijk geruststellende communicatie. Ik ben echt zeer te spreken over dit bedrijf. Super! ”

Marc van Wageningen

“Ik ben zeer tevreden met de diensten van OFS Services. Na ze ingeschakeld te hebben bij een muizenprobleem kwam ik er vrijwel direct achter hoe bereidwillig, vriendelijk en professioneel deze mensen zijn. Ik werd geholpen door Mike, die zijn beroep gepast, professioneel en goed uitvoert. Alles wordt netjes opgeruimd of teruggeplaatst en een extra verzoek ter assistentie voor het terugplaatsen van apparatuur werd zonder enig probleem gehoord en uitgevoerd. Ik ben erg tevreden dat ik hun heb gekozen, ik zal ze zeker onthouden voor de toekomst en kan ze van harte aanbevelen wanneer u, als lezer, tevens op zoek bent naar een betrouwbare partij. ”

Nathalie van Herk

“Van het telefoontje tot en met de tweede afspraak, OFS levert topservice! Mike weet echt waar hij het over heeft en is heel behulpzaam. De afspraken kwamen snel tot stand en mijn muizenprobleem is volledig opgelost! Ik ben zo blij: voel me in mijn huis weer helemaal thuis als vanouds. OFS, bedankt! ”

Zelf ook je ervaring delen? Vertel het hier!

Clear